Poliklinika Nr.9

3.1 17 Reviews

Poliklinika Nr.9 is headquartered in Bashkia Vorë. You can find Poliklinika Nr.9 at directions 8RG4+C37, Kavaja St, Tirana, Albania. If you would like more information, please contact at +355 4 225 1777. Before going there, you can refer to the information about Poliklinika Nr.9 that we provide you, there are many comments and reviews of people for your reference. Up to "5" related places around Poliklinika Nr.9 recommended to you by Gotolike.

Place Types:

Book store


10 Photos

+4 Photos

Ask the Community

Ask a question

— What days are Poliklinika Nr.9 open?

Poliklinika Nr.9 is open: Friday, Saturday, Sunday, Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday

— Is Poliklinika Nr.9 open on thursday?

On thursday, Poliklinika Nr.9 is open: 8AM–8PMRecommended Reviews

What 17 people are saying

Only visitors who have been to this place can rate this.

3.1 based on all time ratings
5
4
3
2
1

avatar
Claudia Colley

Shared publicly - August, 5

It is okay but they can do better

avatar
Omar Deeb

Shared publicly - August, 6

Professional Staff

avatar
InKing Tattoo Official

Shared publicly - April, 7

si ka mundsi kurr se hapin telefonin kta plera.. ju rrofshin spitalet shqiptare.. te henen te marten e gjith javen sesht as fest.. duhet me i marr 1 jave rresht me shpres se do e hap pastrusja

avatar
Antonello Cimmarusti

Shared publicly - December, 8

Vado per avere soccorso dopo che mi sbattono da un piano all'altro senza avere risultato mi dicono di andare all'ospedale francese.... se questi dottori sono gli stessi che il presidente mandò in Italia quando arrivò il covid capisco il motivo di tanti morti a bergamo

avatar
Enver Saraci (Contribute)

Shared publicly - February, 6

Kjo është një ambulance lagjeje, por kjo është ndertes tre (3) kateshe. Kjo ndertes vetëm një pjesë e katit të parë shërben si mjek familje, ndërsa pjesa tjetër dhe katet e me sipërme është qendra shëndetësore e specialiteteve nr 2 me numër telefoni 042242480 ku mund të gjesh mjek specialitet të ndryshëm si dhe analiza , aparatura diagnostike të ndryshme Gjithsesi është funksionale

avatar
Kumi Zika

Shared publicly - August, 5

Sherbimi i ORL me Dr: Rexhina, komunikim te mire me pacientin ne vecanti me femijet

avatar
Henri Gang

Shared publicly - August, 6

avatar
Kevon Boone

Shared publicly - August, 5

avatar
MOA

Shared publicly - August, 6

avatar
Alyssa Atchison

Shared publicly - August, 5

More reviews

Advertisement

Contact

Advertisement

Maps Location

8RG4+C37, Kavaja St, Tirana, Albania

Opening hours:

Friday 8AM–8PM
Saturday 8AM–8PM
Sunday 8AM–8PM
Monday 8AM–8PM
Tuesday 8AM–8PM
Wednesday 8AM–8PM
Thursday 8AM–8PM

You Might Also Consider

Rruga Daut Borici, Shkodër, Albania

Can't find your business?

Make your business more known. Always free.

Add business

Advertisement