Posta Shqiptare Tiranë ZP 9 - 1023

Posta Shqiptare Tiranë ZP 9 - 1023 is headquartered in Bashkia Shijak. You can find Posta Shqiptare Tiranë ZP 9 - 1023 at directions 8RG3+86F, Tirana, Albania. If you would like more information, please visit their website at http://www.postashqiptare.al/ or contact at +355 68 204 4707. Before going there, you can refer to the information about Posta Shqiptare Tiranë ZP 9 - 1023 that we provide you, there are many comments and reviews of people for your reference. Up to "2" related places around Posta Shqiptare Tiranë ZP 9 - 1023 recommended to you by Gotolike.

Edit description

8 Photos

+2 Photos


Ask the Community

Ask a question

— What days are Posta Shqiptare Tiranë ZP 9 - 1023 open?

Posta Shqiptare Tiranë ZP 9 - 1023 is open: Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday

— Is Posta Shqiptare Tiranë ZP 9 - 1023 open on Sunday?

On Sunday, Posta Shqiptare Tiranë ZP 9 - 1023 is open:Saturday: ClosedRecommended Reviews

What 9 people are saying

Only visitors who have been to this place can rate this.

4.7 based on all time ratings
5
4
3
2
1

avatar
Enian Doda

Shared publicly - August, 8

Always available to help

avatar
Kleo Dervishi

Shared publicly - August, 7

Amazing staff.

avatar
Digital Marketing And Travel

Shared publicly - August, 8

Helpful staff

avatar
Mikel Zavalani

Shared publicly - August, 7

Vij për të tërhequr pagesën modeste të invaliditetit për shkak të bipolaritetit që më përsëritet 1 herë në 3~4 javë. Tashmë nevojitet një rritje kuote, që të mund të marr frymë lirisht dhe të plotësoj nevojat e mia! @Inttobits @MistereZ7 #Veritas7 #Veritas

avatar
Justiljan Zylyftari

Shared publicly - August, 8

Gjatë këtyre viteve në treg Posta Shqiptare përcjell moton e saj: Shpejt Sigurt Kudo si slogani më i mirë  për klientët e saj. Synimet e shërbimit postar shqiptar për të ardhmen janë të qarta dhe kuptim plotë, drejt integrimit evropian mbështetur në teknologjitë e reja, për të qenë sa më afër klientëve, me çmime konkurruese në tregun e shërbimeve tona .

avatar
Leli Hysolli

Shared publicly - August, 8

avatar
Erjon Bacaj

Shared publicly - August, 7

avatar
Taulant Halili

Shared publicly - August, 8

avatar
Julian Mollai

Shared publicly - August, 7

Maps Location

8RG3+86F, Tirana, Albania

Opening hours:

Sunday Closed
Monday 7:30AM–8PM
Tuesday 7:30AM–8PM
Wednesday 7:30AM–8PM
Thursday 7:30AM–8PM
Friday 7:30AM–8PM
Saturday Closed

You Might Also Consider

Can't find your business?

Make your business more known. Always free.

Add business